Pejpen superherkullinen Appelsiini-suklaajuustokakku saa makua herkullisesta Supermass Nutrition Super Whey Isolate -heraproteiinijauheesta, jonka maku tuo mieleen klassiset Fazerina-konvehdit!
Appelsiini-suklaajuustokakun resepti:
Pohja:
- 2 Kananmunaa
- 1 Banaani
- 3 dl Kaurahiutaleita
- 2 rkl Maapähkinävoita (sokeriton)
Sekoita sauvasekoittimella tai blenderillä kaikki aineet tasaiseksi ja kaada irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin.
Täyte:
- 500 g Maustamatonta maitorahkaa
- 200 g Maustamatonta kevyttuorejuustoa (3 %)
- 1,5 dl Supermass Nutrition Super Whey Isolate Appelsiini-Suklaa proteiinijauhetta
- (Halutessasi steviaa makeuttamaan lisää)
- 4,5 kpl Liivatelehteä
- 1/2 Pienen appelsiinin puristettu mehu
Sekoita tehosekoittimella tuorejuustot, rahka ja herajauhe tasaiseksi ja kuohkeaksi. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Purista appelsiinista mehu kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sulata liivatteet kuumaan appelsiinimehuun ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan, jatkuvasti tehosekoittimella vispaten. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään 5 tunniksi.
Koristeet:
- Appelsiinisiivuja
- Fazerin Fazerina-keksejä (mutta nämähän oikeesti heitetään kuvan jälkeen pois, koska kyseessä on terveellinen kakku!)
Muista ottaa @pejpen IG-tili seurantaan ja saat uusimmat reseptit aina suoraan feediisi! Tsekkaa myös Riinan herkullinen Kanelipulla-tuorepuuroresepti tästä.
Ainesosat tätäkin annosta varten löydät tietenkin MWEBSTORE:n valikoimasta: