01.12.2021

Resepti: Riinan Appelsiini-suklaajuustokakku

2602361a72a142f185.jpg

Pejpen superherkullinen Appelsiini-suklaajuustokakku saa makua herkullisesta Supermass Nutrition Super Whey Isolate -heraproteiinijauheesta, jonka maku tuo mieleen klassiset Fazerina-konvehdit!

Appelsiini-suklaajuustokakun resepti:


Pohja:

  • 2 Kananmunaa
  • 1 Banaani
  • 3 dl Kaurahiutaleita
  • 2 rkl Maapähkinävoita (sokeriton)

Sekoita sauvasekoittimella tai blenderillä kaikki aineet tasaiseksi ja kaada irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin.

Täyte:


Sekoita tehosekoittimella tuorejuustot, rahka ja herajauhe tasaiseksi ja kuohkeaksi. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi. Purista appelsiinista mehu kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sulata liivatteet kuumaan appelsiinimehuun ja kaada ohuena nauhana täytteen sekaan, jatkuvasti tehosekoittimella vispaten. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään 5 tunniksi.

Koristeet:

  • Appelsiinisiivuja
  • Fazerin Fazerina-keksejä (mutta nämähän oikeesti heitetään kuvan jälkeen pois, koska kyseessä on terveellinen kakku!)

Muista ottaa @pejpen IG-tili seurantaan ja saat uusimmat reseptit aina suoraan feediisi! Tsekkaa myös Riinan herkullinen Kanelipulla-tuorepuuroresepti tästä.

Ainesosat tätäkin annosta varten löydät tietenkin MWEBSTORE:n valikoimasta:


Supermass Nutrition Super Whey Isolate -heraproteiinijauhe

Maapähkinävoit ja levitteet

Kaurahiutaleet

Katso myös nämä artikkelit:
Nopea toimitus
Lähetämme tuotteet jopa samana päivänä!
Osaava asiakaspalvelu
Live chat ma-pe klo 10-17 & info@mwebstore.fi
Turvalliset maksutavat
Kattava valikoima maksutapoja, 30 päivää kulutonta maksuaikaa.
© Pro Nutrition Finland Oy. 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.